Partycenter

Boek nu uw feest!
"Ervaar zelf de sfeer en kwaliteit in het partycentrum"

BOEK NU UW FEEST!

— PartyCenter

Naast het volgen van danslessen bij Dance & Perform, kun je bij Dance Sing & Perform voor een betaalbare prijs terecht voor zaalverhuur. Bij ons verzorgt u zelf volledig uw drank, hapjes en catering.

Dance Sing & Perform is sinds 1 december 2018 de overkoepelende organisatie voor Dance & Perform en Sing & Perform. Dezelfde organisatie, service en kwaliteit die u van ons gewend bent. Enkel het verzorgen van zaalverhuur gebeurd onder een andere naam.

Het partycentrum is volledig uitgerust met de nieuwste faciliteiten, een muziek installatie en discoverlichting. Daarnaast kunt u gebruik maken van een uitstekende grote keuken. Onze prijzen zijn inclusief het gebruik van alle faciltiteiten, waardoor u niet verrast wordt door extra kosten.

Meer informatie kunt u vinden op de pagina van het partycentrum of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 013 - 207 77 20.

— Prijzen


Tarief 7 uur:

Exclusief intensief keukengebruik
€ 325,00

Tarief 7 uur:
Inclusief intensief keukengebruik
€ 375,00

Per uur extra:
Zaal/Keuken
€ 25,00

Op feestdagen die te boeken zijn worden er per uur extra kosten in rekening gebracht, doordat de personeelskosten hoger zijn.

Wij hanteren een borgsom van € 300,=, welke u na het correct achter laten van de zaal terug ontvangt.

  Bovengenoemde prijzen zijn incl. barbediening en schoonmaakkosten. Hierbij behoort niet het reinigen van gebruikte keukenmaterialen. Vaatwasser is aanwezig voor servies, bestek en schalen. U dient vooraf het gebruik van de vaatwasser alles schoon te spoelen.

—  Inbegrepen faciliteiten:

 • Muziekinstallatie (eigen mengpaneel is toegestaan, géén eigen luidsprekers)
 • Lichtinstallatie
 • 68 zitplaatsen aanwezig
 • 12 statafels
 • Digitale presentatiescherm
 • WiFi Hotspot
 • Professionele horeca keuken: Koelkast, vriezer en vaatwasser
 • Bar: Koelingen
 • Koffiezetapparaten en waterkokers
 • Magnetron
 • Oven en gasfornuis
 • Servies, bestek, schalen, pannen, etc.

  Activiteiten en verblijf buiten op het terrein zijn niet toegestaan. Bij feesten met jeugd tot en met 18 jaar is het gebruik van glaswerk niet toegestaan en dient u zelf zorg te dragen voor plastic bekers. U dient zorg te dragen voor 4 volwassenen personen als extra begeleiding om voor iedereen alles zo prettig mogelijk te laten verlopen.


— Workshops

Maak uw feest compleet met een knotsgekke seventies-workshop of met een FUN-workshop. Deze workshops zijn uitermate geschikt voor themafeesten, of gewoon een gezellige middag met vrienden, collega's of familie. Of bent u op zoek naar een leuke invulling voor een vrijgezellenfeest?


— Dansshows

Onze dansers kunnen voor u een professionele dansshow verzorgen tijdens uw feestavond. Indien u een dansshow wenst in een thema is dit uiteraard bespreekbaar.


— Overige doeleinden

Ook is het mogelijk om de zaal op uurbasis te huren voor andere doeleinden, zoals onder andere: vergaderingen, presentaties of als oefenruimte.

— Waarom u kiest voor Dance Sing & Perform:

  Service en kwaliteit staan bij ons centraal

  Zaalverhuur is voor een aantrekkelijke prijs

  Faciliteiten zijn in de prijs inbegrepen

  U kunt zelf volledig uw drank, hapjes en catering verzorgen

Voor meer informatie:


  013 - 207 77 20


  info@dancesingandperform.nl