Agenda

2018 - 2019

— Agenda

Hieronder vindt je een overzicht van de reguliere schoolvakanties, feestdagen en uitzonderlijke leswijzigingen.


Schoolvakanties

Een volledig overzicht van alle schoolvakanties

Tijdens de regulier schoolvakanties zijn er geen reguliere danslessen. De dansschool is enkel geopend voor workshops en privélessen. Voor feesten en partijen kunt u uitgezonderd van enkele feestdagen het gehele jaar terecht.


Feestdagen

Bekijk hier op welke feestdagen de dansschool geopend is

Tijdens vele feestdagen is de dansschool gewoon geopend doordat hier vraag voor is door onze leerlingen. Er zijn echter enkele uitzonderingen zoals het Sinterklaasfeest voor de Kids. Lees verder voor een totaaloverzicht.


Leswijzigingen

Uitzonderlijk kunnen danslessen verplaatst worden

Het is mogelijk dat er uitzonderlijke les-wijzigingen plaatsvinden, doordat er danslessen in goed overleg worden verplaatst. Op deze pagina vindt je een totaaloverzicht van alle leswijzingen die plaats vinden.

Activiteiten en Evenementen

Jaarlijks organiseert Dance & Perform activeiten en evenementen voor onze leerlingen. We vinden het belangrijk dat iedereen hierbij betrokken wordt.


Let's SING and DANCE

Nieuw evenement om nooit meer te vergeten!

Ter promotie van het nieuwe aanbod komt er tevens een leuk nieuw evenement. En dit mag je niet missen, want het wordt een avond om te lachen met veel zang en dansplezier. Binnenkort wordt de datum bekend gemaakt.


Sinterklaasfeest 2018

Feest voor onze kleinere dansers

Ook dit jaar komt Sinterklaas samen met al onze dansers Sinterklaasfeest vieren op de dansschool. Op maandag 3 december aanstaande zijn alle kinderen, broertjes, zusjes en vriendjes en vriendinnetjes weer welkom op de dansschool!


Disney's Dance Show 2019

Kaarten te bestellen vanaf 1 november 2018!

Op zondag 27 januari 2019 is het weer zover, dan kunt u onze dansers zien stralen op het grote podium. Volop genieten van jong tot ouder met het thema Disney! De kaarten zijn weer te bestellen vanaf 1 november 2018.


The Movies Dance Sing Show

Kaarten te bestellen vanaf 1 april 2019!

Op zondag 30 juni 2019 is het weer zover, dan kunt u onze dansers zien stralen op het grote podium. Volop genieten van jong tot ouder met het thema The movies! De kaarten zijn weer te bestellen vanaf 1 april 2019.